mani läromedel


NYTÄNKANDE
Vi vågar tänka utanför boxen när vi skapar våra läromedel, vilket gör att våra läromedel inte är som alla andras. Vi tillhandahåller läromedel vars likar inte finns på marknaden sedan tidigare.

GLÄDJE
Att lära sig något nytt är så mycket enklare när man tycker det är roligt. Alla våra läromedel ska vara roliga att arbeta med, både för eleverna och för lärarna.

KUNSKAP
Inga av våra produkter är testade på djur, enbart på små oskyldiga människobarn. Vid sidan om mani läromedel så arbetar vi fortfarande som lärare båda två. Alla våra produkter är resultat av egna idéer som har lyckats sällsynt bra och som har varit extra uppskattade av eleverna. Visst har det funnits mindre lyckade idéer också, men dem skyltar vi inte med här.

SERVICE
Vi är ett litet personligt företag där servicen står i främsta rummet. Problem är till för att lösas och vi finns här för att lösa dina. Våra produkter är utformade så att du som lärare ska slippa lägga tid på planering och förarbete. Istället kan du fokusera på att handleda eleverna i deras arbete.
Copyright 2019